Тиждень початкових класів

З 12 по 16 лютого у школі проходив тиждень початкових класів.

Кожного дня на учнів чекали цікаві заходи:

Понеділок – день ерудита. Учні 1-4 класів демонстрували свої знання, логіку та кмітливість під час інтелектуальних ігор.

Вівторок – день моєї країни.

У цей день юні художники презентували виставку малюнків «Намалюю країну барвінкову». Молодші школярі доклали багато зусиль, щоб показати красу нашої країни.

Для читців був організований конкурс «Про Україну з любов’ю».

Одним з найбільших за кількістю учасників був флешмоб «Одягни вишиванку».

Середа – день казки.

Захоплююча гра «З якої казки?», конкурс аплікацій

Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка нас навчала уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках прославляється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості. У цей день вчителем Кос Н.М. була проведена гра « З якої казки?», де учні за поданими загадками і малюнками до них називали казку. Вчителем Білинською З.Й. був проведений конкурс аплікацій « Мій улюблений казковий герой». Кожен клас показав інсценізацію уривку з української народної казки, де на основі яскравих контрасних протиставлень показані добрі і погані вчинки, Добро і Зло. Вчителем Белей О.Й. була проведена вікторина « Казковий калейдоскоп».

Четвер – день Стрітення.

Цей день особливо запам’ятався всім учням початкових класів, тому що він був насичений і пізнавальний. Школярі ознайомилися з традиціями українського народу, звичаями, особливостями святкування Стрітення. Вчитель Белей О.Й. провела виховну годину на тему «Стрітення Господнє», а вчитель Кос Н.М. – виховний захід до Дня Стрітення, на якому діти розповідали вірші, співали пісні, проводили різні розваги. Потім вчителем Белей О.Й. був проведений конкурс веснянок. Коже клас змагався за краще виконання веснянки. В кінці свята було велике частування, на якому учні пригощали один одного різними смаколиками.

П’ятниця – День здоров’я. Адже, доки здоров’я служить, людина не тужить. Учні 1 і 2 класів розучували народні ігри з вчителем Білинською З.Й. Потім були проведені спортивні змагання « Сильні, сміливі, спритні» вчителем Белей О.Й., яка підібрала дуже цікаві естафети для дітей. Спортивними були і перерви. Під час перерв вчитель Чепіль О.Й. провела з учнями конкурс рухливих ігор « Грайлики».

Закінчився тиждень лінійкою, де були підведені підсумки, нагороджені переможці та учасники.

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.