Засідання методичної ради

26.03. 2018 року в Гординянській СЗШ І-ІІ ст. проведено чергове засідання методичної ради, на якому розглядалися питання результативності роботи методичного об’єднання класних керівників, ефективності самоосвітньої роботи та напрацювань педагогів, які атестуються у 2018 році, над власною методичною проблемою.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Тимців Т.Г. зробила аналіз змісту та рівня підготовки засідань методичного об’єднання класних керівників, звернула особливу увагу на участі класних керівників, які атестуються, у реалізації запланованих заходів.

Звіт про роботу над власною методичною проблемою склали вчителі, які атестуються. У своїх презентаціях розкрили актуальність проблеми, шляхи її реалізації на уроках і в позакласній роботі, проаналізували рівень навчальних досягнень учнів у міжатестаційний період.

Представлені досвіди роботи свідчать про те, що показником ефективності самоосвіти є рівень організованого вчителем навчально-виховного процесу, рівень сформованості предметних і ключових компетентностей в учнів та особисте самовдосконалення.

У практичній частині засідання заступник директора з навчально-виховної роботи Тимців Т.Г. провела майстер-клас «Розвиток пізнавальної активності учнів засобами інтерактивних технологій».

/Files/images/20180226_143120.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.