Конференція "Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя"

Виклики сучасного суспільства, що стрімко розвивається, нова генерація дітей, які вимагають від учителя іншої ролі та місця у порівнянні з минулим століттям, зміна цінностей та освітньої парадигми спонукають звернути увагу на проблему формування професійної мобільності вчителя як інтегрованої якості особистості, що необхідна для її успішної життєдіяльності в умовах праці.Професійна мобільність виявляється у готовності та здатності до швидкої зміни завдань і видів професійно-педагогічної діяльності, творчої зміни стилю та змісту своєї діяльності, планування та здійснення саморозвитку.

Саме тому 21 травня 2018 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ступенів проведено педагогічну конференцію «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя » Виступаючі: Винарчик В.В.,Чулик М.С.,Чижо І.М.,Мороз Л.Я., Тимців Т.Г. представили колегам власні, змістовні напрацювання.

В заключному слові директор школи Совінський І.М. відзначив важливість теми, як необхідність подальшого формування професійної мобільності як інтегративної властивості особистості, що передбачає динамічний стан індивіда, здатного гнучко адаптуватися до зміни змісту та умов професійно-педагогічної діяльності, усвідомлювати необхідність безперервної самоосвіти і спроможного за її допомогою підтримувати свій професійно-творчий і соціальний потенціал.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.