Звіт директора перед громадськістю

26 червня 2018 року відбулись загальні збори колективу Гординянської СЗШ І-ІІ ступенів, на яких директор Совінський І.М. звітував про свою роботу перед громадськістю за 2017-2018 навчальний рік.

Педагогічний колектив школи в поточному навчальному році проводив послідовну і цілеспрямовану роботу по виконанню завдань, визначених основними законодавчими та нормативними документами освітньої галузі, зокрема пов’язаними з реформою освіти: Законом України «Про освіту», проектом Закону України «Про повну загальну середню освіту», концептуальними засадами реформування середньої школи «Нова українська школа», новим Державним стандартом початкової освіти, перспективним та річним планом роботи школи, забезпечував оновлення змісту, форм і методів навчання, вдосконалення навчально-виховного процесу та його результативність. У 2017-2018н.р проводились заходи,

У звіті основні акценти було зроблено на проведених заходах спрямованих на вдосконалення навчально - виховного процесу,створення сприятливих умов для розкриття здібностей і нахилів учнів, формування їх навчальних та життєвих компетенцій, формуванні ціннісних орієнтацій школярів, соціальному захисті дітей, спортивних досягненнях школи, участі учнів у різноманітних конкурсах, акціях, проектах, управлінні процесом росту педагогічної майстерності вчителів та інших аспектах роботи школи.

Висловлюючи вдячність колективу за вклад кожного у виконання своїх обов’язків, директор підкреслив, що успіхи школи – це не його особисті успіхи, а всіх учасників навчально-виховного процесу.

Роботу директора школи одностайно визнано задовільною.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.