Перший урок нового навчального року

Новий навчальний рік завжди розпочинається урочистими заходами, на яких особлива увага приділяється, звичайно, першокласникам, тим хто вперше сідає за шкільну парту. Для цьогорічних першокласників перший день перебування в школі – значна подія, адже вони розпочинають навчання у новій українській школі. Тому особливо цінно, щоб їм запам’ятався перший урок.

Останні роки для першого уроку обирають найбільш важливі теми в житті народу. Адже учень має знати сучасну історію, яка твориться на його очах, а також вивчати минуле. Лише знаючи цей матеріал, дитина стане в майбутньому повноправним членом суспільства і зможе впливати на творення майбутнього.

Цьогоріч кожен класний керівник з особливою відповідальністю готувався до першого уроку. І яка б не була обрана тема для його проведення, і для якої вікової категорії школярів, головною метою залишалась триєдина основа, що полягала не лише в навчанні чомусь новому, але й у розвитку та вихованні. Бо спільне обговорення важливої та іноді болючої теми в класі дійсно зможе допомогти сучасному молодому поколінню сформувати гідне та правильне уявлення про те, на якому шляху перебуває наша Україна.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.