Вшанування 100-річчя від дня народження В.Сухомлинського

Я ніколи в житті не належав собі

В.Сухомлинський

28 вересня 2018 року в рамках відзначення 100-ї річниці від дня народження В.Сухомлинського, вчителя добра і краси, хто своє серце віддавав дітям, у Гординянській СЗШ за участі вчителя української мови та літератури Чулик М.С. та її вихованців було проведено захист проекту «Історія одного життя». Учасники заходу мали змогу перегорнути сторінки життя та творчості людини , що все своє життя віддала школі, дітям, педагогіці.

В рамках проекту також було проведено годину спілкування «Який слід повинна залишити людина на землі?» за творами В.Сухомлинського, адже творчість педагога – це невичерпне джерело виховання підростаючого покоління.

Також вчителями початкових класів Фурдин Е.О.,Белей О.О. проведено відкриті виховні години: «Шану творцю віддає юних творців покоління» (2 клас), «Серце віддаю дітям» (4 клас).

Учні ознайомилися з сторінками життєвого і творчого шляху видатного педагога,дізналися про його творчу особистість та проявили зацікавленість до вивчення його творів.

Тож звертаймося до золотих розсипів великого Учителя , до його мудрих уроків і читаймо, думаймо, зростаймо. Бо любов до дитини, ствердження добра, виховання красою – ці три константи педагогіки В.Сухомлинського не втрачають свого значення, не розмиваються з плином часу, а набувають дедалі більшої актуальності.

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.