Екскурсія у м. Львів

2 рудня 2018 р. учні 5-9 класів Гординянської СЗШ І-ІІ ст. із вчителями Ваврин М.В.,Чепіль О.Й., Тимців Т.Г. здійснили екскурсійну поїздку в м. Львів. У літературно-меморіальний музей Івана Франка учні побачили цікаві експонати, особисті речі Франка та його родини, рукописи письменника, першовидання його творів з автографами, оригінальні світлини.

Цікавою була екскурсія до Музею-Арсеналу — експозиційного відділу Львівського історичного музею — визначної пам’ятки архітектури XVI століття. Учні мали змогу побачити зразки старовинної зброї з більш як 30 країн світу. Окрім зброї, учні роздивлялися голографічні зображення орденів святого Андрія Первозваного, Золотого Руна, Почесного легіону та багатьох інших відомих нагород Європи й Азії.

На площі Ринок, у підвалі палацу Бандінеллі, школярі завітали в унікальний музей скла, в якому зібрані давні експонати I-II ст. нашої ери та приклади виробів зі скла часів Київської Русі. Учні дізналися про історію виробництва скла та захоплююче розглядали асортимент скляного виробництва.

Львівський аромат кави заманив учнів до єдиної в світі копальні кави, де на очах у відвідувачів каву видобувають з-під площі Ринок. Учні познайомились із унікальним нетрадиційним львівським способом видобутку кави, а деякі діти не відмовили собі у філіжанці кави. На згадку про Львів придбали собі сувеніри та зробили безліч світлин. Сповнені позитивних емоцій, знань повертались додому радісні та щасливі.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.