Година спілкування "Людяність понад усе"

17 лютого - День спонтанного прояву доброти. Цей день – це привід згадати про справжні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її виявляє.

З цієї нагоди у Гординянській СЗШ І –ІІ ст. 18 лютого педагогом – організатором Кос Н.М. було проведено годину спілкування «Людяність понад усе». Діти здійснили святкову мандрівку стежинами життя, зупиняючись на станціях: «Ввічливість – людяність», «Доброчинність – захисниця розуму», «Дружба», «Мудрість», «Гість – радість у домі», «Сумління – найкращий порадник». На цих станціях діти із задоволенням обговорювали запропоновані ситуації, декламували вірші, ставили сценки, слухали повчальні розповіді про добрі справи. Наприкінці заходу всі учні заспівали пісню «Справжній друг».

Всі учасники заходу дійшли до висновку, що ми живемо серед людей і повинні доброзичливо ставитися один до одного. Треба навчитися розуміти людину і вибачати її. Не робити іншим такого, чого б не хотіли для себе. А для цього потрібно викорінити зі своїх сердець зверхність, байдужість, упередженість. І тоді світ стане кращим, адже добро починається з нас!

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.