Всеукраїнський дистанційний конкурс "Садок вишневий коло хати"

Тарас Шевченко. Когось понад усе надихає його історія, хтось не тямить себе від його картин та пророчих віршів, а для когось він – лише розділ в підручнику з української літератури. В чиїхось очах він зажурений селянський поет-мученик в потертій шапці, якому все життя не щастило. А хтось вже відкрив для себе модного Шевченка-творця, який мав унікальне відчуття стилю та відмінне почуття гумору.

Щоб дізнатись, як бачать Кобзаря учні, освітній портал «Всеосвіта» спеціально до 205-річчя від Дня народження Тараса Шевченка запропонував цікавий Всеукраїнський дистанційний конкурс «Садок вишневий коло хати», присвячений його творчості. 18 учнів 5-9 класів Гординянської СЗШ за сприяння координатора конкурсу вчителя української мови та літератури Чулик М.С. взяли участь у конкурсі в режимі онлайн і 25 березня 2019 були нагороджені Дипломами та Сертифікатами ,які засвідчили їхню перемогу та участь у Всеукраїнському конкурсі від «Всеосвіти».

Цікавий конкурс допоміг школярам краще пізнати постать Кобзаря, привернути увагу до його неординарної особистості, ще раз переконатися у тому, що ми на вічному шляху до Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.