Поетична година "З родини починається життя людини"

Моя сім"я-жаданий скарб,

Той найцінніший діамант

І найпрекрасніший смарагд,

Який від злого збережу,

І до добра я піднесу.

З давніх - давен серед українців виник і утвердився погляд на сімю і рід як на святиню,а на виховання дітей-як на святий обов’язок батьків.

Сім"я і школа - це берег та море. На березі дитина робить свої перші кроки,отримує перші уроки життя,а потім перед нею відкривається велике море знань, і шлях в цьому морі прокладає школа. Стало традицією в травні відзначати День Сім"ї в нашій школі. Тому в 5 класі під керівництвом Ваврин М.В було проведено поетичну годину "З родини починається життя людини", з метою формування в учнівської молоді ціннісного ставлення до сім"ї, родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій, піклування про молодших і старших членів сім"ї, бажання допомагати старшим і хворим, формування у школярів уявлення про сім"ю як об"єднання рідних людей.

Діти із задоволенням та радістю розповідали вірші про сім"ю, брали участь в сценці "Іменинний обід" (за В.Сухомлинським). Кожен учень презентував фотовернісаж своєї сім"ї, розповідали про сімейні традиції. Також було проведено конкурси "Сімейні цінності", приказки і вислови про сім"ю. Впродовж дня діяла виставка Сімейних реліквій. Під час заняття тривала доброзичлива, тепла атмосфера, яка сприяла виникненню позитивних емоцій та радощів.

На завершення Марія Василівна побажала усім-завжди пам’ятати про тих, хто дав нам життя. Берегти батьків, бути їхньою опорою та надією!

Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.