Повернутися до звичайного режиму

"Героїв стежина від батька до сина"

06 грудня 2019р. разом з усією країною

учні Гординянської СЗШ І – ІІ ст. під керівництвом педагога-організатора Кос Н.М відзначали свято – День Збройних Сил України «Героїв стежина від батька до сина». Це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.

На святі учні вітали хлопчиків – майбутніх захисників Вітчизни, вчителів-чоловіків, своїх татусів, найкращих з українців, які стали на захистсвободи й незалежності своєї країни. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тисячі відважних воїнів, які віддали свої життя за волю, суверенність та неподільність нашої держави.

Цікавими конкурсами, влучними гуморесками та веселими сценками піднімали настрій усім присутнім. З дитячих вуст линули до глядачів пісні про неньку-Україну, про добро, яке має бути сильніше зла, про щасливе майбутнє Вітчизни

Наприкінці свята було проведено флешмоб, яким учні хотіли показати, що наша сила – у єдності, що наша держава у руках молоді, яка обов’язково зробить свою країну сильною, здоровою та щасливою.

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.